Zoek
RSS

Al onze prijzen en nominaties

2E BESTE ECHTE BAKKER 2020
Opmerkingen (0) 2E BESTE ECHTE BAKKER 2020
En opnieuw is het feest in Made! De laatste jaren draaien wij mee in de top van de Beste Echte Bakkers in Nederland. Een bijzonder mooi compliment voor ons team. Dit jaar hebben wij op een haar na de overwinning moeten afgeven, maar met onze kwaliteit hebben wij wel als beste gescoord dit jaar! Het is erg bijzonder om jaar na jaar bij de top te horen, tevens is dit een bevestiging naar onze klanten dat wij altijd naar perfectie streven. Daarom profiteren ook onze klanten van deze overwinning. De komende 4 weken hebben wij iedere week een nieuwe aanbieding, waarbij 2 geselecteerde producten gratis worden weggegeven.
BESTE ECHTE BAKKER 2019
BESTE ECHTE BAKKER 2019
Eindelijk is het ons weer gelukt om de BESTE Echte Bakker van Nederland te worden. Na deze prijs in 2013 te hebben gewonnen, hebben wij de laatste jaren altijd in de top 10 gestaan, waarin wij in 2017 2e en vorig jaar 3e zijn geworden. Een bevestiging van onze constante kwaliteit en inzet. Inmiddels hebben wij een team van zo’n 30 personen om ons heen vergaard, waarmee wij in staat zijn te groeien en onze kwaliteit hoog te houden. TROTS zijn wij dan ook op deze prestatie dat wij zien als een bekroning op ons werk, de mooie samenwerkingen en bovenal het geweldige team met wie wij dit samen hebben bereikt!
Van der Steen wint Bronzen Schieter 2018
Van der Steen wint Bronzen Schieter 2018
Apeldoorn – Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde op dinsdag 16 januari in Theater Orpheus is de uitslag van de Beste EchteBakker 2018 bekend gemaakt: Van der Steen, De Echte Bakker uit Made wordt derde en wint de Bonzen Schieter. Gommans uit Sevenum wordt eerste en Toet uit Apeldoorn behaalt de tweede plaats. Van der Steen uit Made is al vanaf 2013 in de top van de ranking van deEchte Bakkers te vinden. En de broers Barry en Jeroen weten wat winnen is want na de Gouden Schieter in 2013 haalden ze ook al verschillende keren het hoogste podium in de productcompetities. Afgelopen december nog wonnen ze goud met hun kerststol.
KAMPIOEN KERSTSTOL 2017
KAMPIOEN KERSTSTOL 2017
Van der Steen bakt beste Kerststol van Nederland Spannende strijd kerststollencompetitie Echte Bakkersgilde WAGENINGEN – Van der Steen, De Echte Bakker haalt de hoofdprijs in de kerststollencompetitie naar Made. Na de tweede plaats in 2015 is nu het goud voor de broers Barry en Jeroen van der Steen. “Deze prijs hadden we nog niet en wilde ik heel graag hebben,” aldus een blije Jeroen van der Steen. John Treur uit Oudewater behaalt de tweede plaats en het brons gaat naar Van Walderveen in Geldermalsen. De keuring De vakjury, bestaande uit Nico Bloem, Baktechnisch adviseur van meelleverancier Meneba, Wietse Schiere, MeesterBoulanger en werkzaam bij Koopmans Meel en de keurmeester van het NBC, spreekt van een spannende strijd in de top van het klassement.
2de Beste Echte Bakker van Nederland
2de Beste Echte Bakker van Nederland
Als lid van het Echte Bakkersgilde worden onze producten door het jaar heen gekeurd en worden cijfers toegekend aan de producten. Het gemiddelde van deze cijfers vormt mede het eindoordeel voor de kwaliteit van de producten. Samen met de beoordeling van de winkel, wordt de Beste Echte Bakker van Nederland benoemd. In 2017 zijn wij de trotse winnaar van de Zilveren Schieter, 2e Beste Echte Bakker van Nederland. Wederom een top prestatie welke bij samen met ons team hebben behaald.
Lekkerste brabantse worstenbroodje ?
Lekkerste brabantse worstenbroodje ?
In 2017 zaten we weer bij de laatste 10 finalisten voor het lekkerste brabantse worstenbroodje. Aan de strijd om het lekkerste brabantse worstenbroodje deden 36 professionals mee (33 bakkers en 3 slagers) , 38 thuisbakkers en 34 leerlingen. per categorie gingen 10 profs, 5 thuisbakkers en 5 leerlingen door naar de Rooi Pannen in Eindhoven waar de finalisten ter plekke hun worstenbroodje moesten bakken. Alle ingezonden worstenbroodjes zijn beoordeeld door 12 jury leden bestaande uit 6 vakjuryleden en 6 consumenten. Uit alle inzendingen zijn we 3de geworden.
Misschien Beste Echte Bakker 2016?
Misschien Beste Echte Bakker 2016?
Onze winkel is in 2015 hoog beoordeeld met 5 STERREN. Hiermee hebben wij wederom laten zien een zeer goede kwaliteit neer te zetten voor onze winkel en producten. Dit jaar zijn wij weer genomineerd en in de race voor Beste Winkel van 2016 en de Gouden Schieter van 2016!
5 sterren voor onze roomboteramandelstaaf
5 sterren voor onze roomboteramandelstaaf
Nu Sinterklaas weer in het land is, duurt het niet meer zo lang voor het pakjesavond is. Maar ook de periode voor pakjesavond blijft gezellig en spannend. Gezelligheid gaat vaak gepaard met lekkers..... en wij doen er alles aan dat onze lekkernijen de hoogste kwaliteit hebben. Daarom kunnen wij met TROTS vertellen dat onze roomboteramandelstaaf dit jaar met het hoogsthaalbare 5 STERREN is beoordeeld door het Echte Bakkersgilde.
Kampioen 2016 met onze paasstol!
Kampioen 2016 met onze paasstol!
Van alle Echte Bakker finalisten verspreidt over heel Nederland, zijn wij dit jaar 1e geworden met onze paasstol. Een geweldige bekroning op het harde werken en de inzet om de beste PAASSTOL van Nederland te maken. Onze paaststol bereidt met de beste en lekkerste spijs die er verkrijgbaar is, is een toetje bij iedere maaltijd. Ook leuk om als cadeau te geven, zowel voor particulieren als voor een zakelijke relatie.
Genomineerd voor Beste Echte Bakker 2015
Genomineerd voor Beste Echte Bakker 2015
Vandaag zijn de laatste 10 Echte Bakkers bekend gemaakt welke meestrijden om de prestigieuze titel van Beste Echte Bakker van Nederland 2015 en wederom zitten wij hierbij. Een bekroning op ons harde werken en dagelijkse aandacht voor onze kwaliteit. In 2013 hebben wij deze titel mee mogen nemen naar Made waar wij tot op heden bijzonder trots op zijn en blijven. Geen enkele prijs overtreft deze prijs! Zowel onze winkel als onze producten worden onaangekondigd beoordeeld door vakmensen. Een onderlinge gezonde strijd welke ons dagelijks scherp houdt om de beste kwaliteit te leveren.